Atatürk Ortaokulu

WEB https://savsatataturkortaokul.meb.k12.tr
Adres : Yeniköy Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No22 Şavşat/Artvin
VİZYON : • Şavşat halkının, çocuklarının eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları, teknolojiyi kullanan ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır. • İstiyoruz ki, okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. • İstiyoruz ki; okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.
MİSYON : • Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda bilgi ve beceri kazanmış topluma uyumlu üretken bireyler yetiştirmektir. • İnanıyoruz ki; öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. • İnanıyoruz ki; öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel olmuştur. • Damlaya damlaya göl olur mantığı ile küçük başarılar dahi olsa değerlendirilmelidir. • Farkındayız ki, Biz farklıyız yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
BAŞARILAR :

Saatler : Başlama: 08.30 Bitiş: 15.25